Timmermannen

Omschrijving

Slokker Bouwgroep maakt deel uit van de Slokker Groep, een familiebedrijf dat is opgericht in 1935 en sindsdien uitgegroeid tot een speler van betekenis op de markt. Vanuit onze vestigingen in Almere, Breda, Eindhoven en Huizen realiseren wij projecten in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel, renovatie en transformatie. Dit gebeurt op basis van diverse contractvormen. Steeds vaker zijn wij niet alleen de bouwer, maar ook verantwoordelijk voor het (technisch) ontwerp en het planmatig onderhoud van uiteenlopende vastgoedprojecten. Zie voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen www.slokkerbouwgroep.nl.


Voor de bouwprojecten van Slokker Bouwgroep B.V. vestging Eindhoven zoeken wij met enige regelmaat (bij voorkeur koppels) Timmermannen.


Als timmerman ben je werkzaam op onze projecten in voornamelijk Oost-Brabant en Gelderland. Als bouwbedrijf kiezen wij ervoor om een aantal belangrijke onderdelen van een bouwproject, zoals maatvoering, stelwerk en opleveren, zelf uit te voeren. Hiervoor maken wij gebruik van een aantal ploegen allround timmerlieden, die samen met de uitvoerder op het project er voor zorgen dat wij kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers.


Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: 

• Maatvoering; 

• Ruwbouw; 

• Stelwerk; 

• Opleveren.

Vereisten

Wat wij van jou verwachten: 

• Je bent door opleiding of ervaring nu werkzaam als timmerman I; 

• Je woont in onze regio of niet ver daar vandaan; 

• Je bent flexibel en serieus en wilt graag werken bij een middelgroot familiebedrijf.


Wat jij van ons kunt verwachten: Je krijgt van ons de beschikking over een bedrijfsauto, het nodige gereedschap en bedrijfskleding. Je wordt marktconform beloond volgens de CAO Bouwnijverheid.


Interesse Bij interesse in deze functie ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw reactie voorzien van CV en een korte motivatie UITSLUITEND via onze sollicitatiepagina. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de heer Edward Reimert via 035-5284386.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt beslist niet op prijs gesteld!