Stagiair(e)s

Functieomschrijving

Slokker Bouwgroep maakt deel uit van de Slokker Groep, een familiebedrijf opgericht in 1935 en sindsdien uitgegroeid tot een speler van betekenis op de markt. Vanuit onze vestigingen in Almere, Breda, Eindhoven en Huizen realiseren wij projecten in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel, renovatie en transformatie. Dit gebeurt op basis van diverse contractvormen. Steeds vaker zijn wij niet alleen de bouwer, maar ook verantwoordelijk voor het (technisch) ontwerp en het planmatig onderhoud van uiteenlopende vastgoedprojecten.


Voor het najaar 2019 hebben onze vestigingen in ALMERE, BREDA, EINDHOVEN en HUIZEN weer ruimte voor enthousiaste, leergierige MBO en HBO Stagiair(e)s Bouwkunde.


Vereisten

Zoek je een uitdagende stage bij een goed georganiseerd bouwbedrijf? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar onze afdeling personeelszaken. Vermeld in de motivatiebrief in ieder geval het volgende:

• De opleiding die je doet, in welk jaar je zit en of je al eerder stage hebt gelopen; 

• De periode waarin je stage wilt lopen; 

• In welke functie je stage wilt (of moet) lopen, denk daarbij aan werkvoorbereiding, uitvoering of werkorganisatie;


Stagiair(e)s zijn een belangrijke bron waaruit wij onze toekomstige werknemers selecteren. Wij behandelen een sollicitatie voor een stageplek dan ook net zo serieus als iedere andere sollicitatie. We verwachten dus ook van jou dat je een nette brief schrijft, voorzien van een compleet CV!

Wij zien je reactie graag tegemoet via onze sollicitatiepagina.

Kijk voor meer informatie over ons op: www.slokker.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt beslist niet op prijs gesteld!