Projectleider voorbereiding

Omschrijving

Slokker Bouwgroep maakt deel uit van de Slokker Groep, een familiebedrijf opgericht in 1935 en sindsdien uitgegroeid tot een speler van betekenis op de markt. Vanuit onze vestigingen in Almere, Breda, Eindhoven en Huizen realiseren wij projecten in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel, renovatie en transformatie. Dit gebeurt op basis van diverse contractvormen. Steeds vaker zijn wij niet alleen de bouwer, maar ook verantwoordelijk voor het (technisch) ontwerp en het planmatig onderhoud van uiteenlopende vastgoedprojecten. Zie voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen www.slokkerbouwgroep.nl.


Onze vestiging in Eindhoven zoekt ter versterking van het bedrijfsbureau een Projectleider voorbereiding.


Slokker Bouwgroep vestiging Eindhoven is de 4e vestiging van Slokker Bouwgroep in Nederland, naast vestigingen in Huizen, Breda en Almere. De vestiging richt zich op de nieuwbouw en grootschalige renovatie van woningen, onderwijs- en zorgcomplexen en multifunctionele accommodaties. Samen met de kostendeskundige en de commercieel manager draagt de projectleider voorbereiding zorg voor het gehele traject van verwerving van een project tot aan het tekenen van het contract.


Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: 

• Fasegewijs ontwikkelen van contractstukken binnen de gestelde financiële randvoorwaarden;  

• Technisch en contractueel uitvoering gereed maken van alle benodigde stukken ter realisatie van een bouwproject tegen de overeengekomen kostprijs; 

• Controle op bestek en bestektekeningen en overige relevante documentatie en het V&G-plan ontwerpfase; 

• Verzorgen van de voorbereiding van een bouwteam/aanbesteding; 

• Opstellen van de indirecte bouwplaats kosten t.b.v. kostprijsbepaling, inclusief inrichting van het bouwterrein, materieelinzet en tijdsplanning;

• Voorstellen doen betreffende de opzet van bouwsystemen, bouwplaats inrichting, materieelinzet; prijsvergelijkingen bij verschillende systeemkeuzes;

• Inventarisatie van kansen, bedreigingen en alternatieven.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou: 

• Brede bouwkundige kennis en ervaring op hbo niveau; 

• Kennis van het samenstellen van bestekken en voorschriften; kennis op het gebied van bouwregelgeving zowel in technische als juridische zin; 

• Commercieel inzicht / kostenbesef (marktkennis en scherpte); 

• In staat om besprekingen te leiden;

• Ondernemerschap / commercialiteit(denken in kansen, lef / durf, realistisch optimisme); resultaatgerichtheid;

• (actuele) Kennis van calculatiewerkzaamheden, bouwtechnieken, bouwsystemen, bouwproducten en -methoden en ontwikkelingen in de markt.


Wat kun je van ons verwachten: Een open en transparante omgeving waarin hard werken en plezier samengaan. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. De CAO Bouwnijverheid is van toepassing, bij de functie hoort een lease auto.


Interesse? Bij interesse in deze functie ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw reactie voorzien van CV en een korte motivatie UITSLUITEND via onze sollicitatiepagina. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de heer E. Reimert via 035-5284386.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie door werving en selectiebureaus of vacaturesites wordt niet op prijs gesteld.