Ontwikkelingsmanager Vastgoed

Omschrijving

Slokker Vastgoed maakt deel uit van de Slokker Groep, een familiebedrijf dat is opgericht in 1935 en zich inmiddels meer dan bewezen heeft op de vastgoedmarkt. De activiteiten van de Groep zijn gericht op het ontwikkelen, bouwen en exploiteren van vastgoed, zowel in Nederland als in de Verenigde Staten en Canada.

Vanuit vestigingen in Huizen en Zwolle ontwikkelt Slokker Vastgoed risicodragend projecten in Nederland, waarbij het accent ligt op het segment woningbouw. Er worden zowel projecten in de koopsector als huurprojecten – al dan niet voor de eigen beleggingsportefeuille – gerealiseerd.

Slokker Vastgoed ontwikkelt projecten die opvallen door de kwaliteit in het concept, de architectuur en de stedenbouw. Wij ontwikkelen onze projecten vooral binnenstedelijk, al dan niet in combinatie met transformatie van (monumentaal) vastgoed, en aan de rand van de stad. Deze werkwijze sluit aan bij de ambities en competenties van de mensen die bij ons werken.

 

In verband met uitbreiding van onze portefeuille zoeken we voor onze vestiging in Huizen een gedreven, creatieve vastgoedprofessional voor de functie van Ontwikkelingsmanager.

 

De vestiging in Huizen ontwikkelt in een klein en hecht team vooral projecten in de Randstad en de directe omgeving.

Als ontwikkelingsmanager heb je de ambitie om te excelleren en heb je liefde voor architectuur, stedenbouw en openbare ruimte. Je bent direct aanspreekpunt van de bij de ontwikkeling betrokken partijen en fungeert daarmee zowel intern als extern als ’spin in het web’. Je vindt het leuk om kansen en mogelijkheden te creëren én deze daadwerkelijk om te zetten in financieel, markttechnisch en maatschappelijk verantwoorde projecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de vestiging.

 

De werkzaamheden zijn:

• Acquireren van commerciële posities voor projecten en opstellen van planconcepten; 

• Inschatten en toetsen van de haalbaarheid (financieel, commercieel, fiscaal, juridisch en technisch);

• Opstellen van kwalitatieve en kwantitatieve randvoorwaarden (programma’s van eisen, technische omschrijvingen); 

• Bewaken van de vastgestelde randvoorwaarden (kwaliteit, geld, tijd) tijdens het gehele ontwikkelingstraject, vanaf de initiatieffase tot en met de afzet; • Aansturen van het ontwikkelingsproces, zowel intern als extern;

• Regelen van alle vergunningen voor de totstandkoming van het project, waaronder de omgevingsvergunning; 

• Overleggen met en aansturen van onze samenwerkende partners, gemeentes en adviseurs.

Vereisten

Wat wij van jou verwachten:

• Een afgeronde HBO of WO-opleiding richting Stedenbouw, Architectuur, Vastgoedkunde of (Technische) Bedrijfskunde; 

• Circa 5 tot 7 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in de zelfstandige ontwikkeling;

• Handelsgeest, creativiteit, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid, gedrevenheid, realiteitszin en een vooruitziende blik zijn onmisbaar voor deze functie, evenals analytische, communicatieve en contactuele vaardigheden.

 

Wat jij van ons kunt verwachten: 

• De mogelijkheid om een stempel te drukken op de diverse uitdagende projecten van onze portefeuille, zowel in acquisitie als in ontwikkeling; 

• Een grote mate van verantwoordelijkheid, gekoppeld aan eveneens een grote mate van zelfstandigheid;

• Een professionele, maar informele werkomgeving met korte lijnen en directe betrokkenheid van het team, inclusief de directie;

• De bij deze verantwoordelijke en uitdagende functie behoren passende arbeidsvoorwaarden; 

• 32 uur is bespreekbaar.

 

Interesse:

Bij interesse in deze functie ontvangen wij graag jouw reactie tegemoet. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Arjan de Vries via 06-10829467 (Directeur Slokker Vastgoed, vestiging Huizen).