Maatvoerder

Omschrijving

Slokker Bouwgroep maakt deel uit van de Slokker Groep, een familiebedrijf dat is opgericht in 1935 en sindsdien uitgegroeid tot een speler van betekenis op de markt. Vanuit onze vestigingen in Almere, Breda, Eindhoven en Huizen realiseren wij projecten in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel, renovatie en transformatie. Dit gebeurt op basis van diverse contractvormen. Steeds vaker zijn wij niet alleen de bouwer, maar ook verantwoordelijk voor het (technisch) ontwerp en het planmatig onderhoud van uiteenlopende vastgoedprojecten. Zie voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen www.slokkerbouwgroep.nl.


Voor de bouwprojecten van Slokker Bouwgroep B.V. vestging Eindhoven zoeken wij een zelfstandige, fulltime Maatvoerder. 


Als maatvoerder ben je actief op onze projecten in voornamelijk Oost-Brabant en Gelderland. Je verantwoordelijkheid is om zelfstandig de maatvoering uit te voeren. Hierbij word je ondersteund door de werkvoorbereiders. Je bent in staat om je eigen werkzaamheden grotendeels zelfstandig voor te bereiden en in te plannen. Je voert de werkzaamheden nauwkeurig uit en voert ook voldoende controles in je werkzaamheden uit zodat de gewenste kwaliteit wordt bereikt.


Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: 

• Uitzetten van de hoofdmaatvoering van een bouwproject; 

• Voorbereiden van de maatvoering in Total Station; 

• Controle van hoofd- en detailmaatvoering; 

• Afstemming met de uitvoering.

Vereisten

Wat wij van jou verwachten: 

• MBO/BBL/BOL niveau 3 aangevuld met maatvoeringcursussen; 

• Tenminste 4 jaar ervaring als zelfstandig maatvoerder; 

• Kennis en ervaring met Total Station; 

• In bezit van VCA en rijbewijs; 

• Flexibel, nauwkeurig en oplossingsgericht.


Wat jij van ons kunt verwachten: Je krijgt van ons de beschikking over een bedrijfsauto, een laptop en een smartphone en uiteraard een Total Station waarmee je veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt. Uiteraard word je marktconform beloond en is de CAO Bouwnijverheid op jou van toepassing.


Interesse Bij interesse in deze functie ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw reactie voorzien van CV en een korte motivatie UITSLUITEND via onze sollicitatiepagina. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de heer Edward Reimert via 035-5284386.