Kopersbegeleider

Omschrijving

Slokker Bouwgroep maakt deel uit van de Slokker Groep, een familiebedrijf dat is opgericht in 1935 en sindsdien uitgegroeid tot een speler van betekenis op de markt. Vanuit onze vestigingen in Almere, Breda, Eindhoven en Huizen realiseren wij projecten in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel, renovatie en transformatie. Dit gebeurt op basis van diverse contractvormen. Steeds vaker zijn wij niet alleen de bouwer, maar ook verantwoordelijk voor het (technisch) ontwerp en het planmatig onderhoud van uiteenlopende vastgoedprojecten. Zie voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen www.slokkerbouwgroep.nl.

 

Onze vestiging in Breda zoekt ter uitbreiding een Parttime Kopersbegeleider. 

 

Slokker Bouwgroep vestiging Breda is een vestiging van Slokker Bouwgroep in Nederland, naast vestigingen in Eindhoven, Huizen en Almere. De vestiging richt zich op de nieuwbouw van woningen, onderwijs- en zorgcomplexen en multifunctionele accommodaties en is jaarlijks goed voor een omzet van zo’n 30 mln.

 

Jouw belangrijkste taken en verantwoordlijkheden:

  • Begeleiden van kopers tijdens de realisatiefase;
  • Vertalen van koperswensen in meer- en minderwerk;
  • Afstemming met de uitvoering;
  • Vastleggen van afspraken;
  • Bijdragen aan een systeem met gestandaardiseerde kopersopties.

Vereisten

Wat wij van jou verwachten:

·         Bouwkundige kennis aangevuld met inrichten/styling;

·         3 tot 5 jaren ervaring als kopersbegeleider of een vergelijkbare functie;

·         Zelfstandigheid met een kritische blik;

·         Commercieel, communicatief vaardig, inlevingsvermogen en enthousiasme.

 

Wat kun je van ons verwachten:

De uitdaging om met een enthousiast team te werken aan uitdagende projecten! De arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend. De functie is voor 24 tot 32 uur per week.

 

Interesse:

Bij interesse in deze functie ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw reactie voorzien van CV en een korte motivatie UITSLUITEND via onze sollicitatiepagina. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de heer Edward Reimert via 035-5284386.  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt beslist niet op prijs gesteld!