Corporate Recruiter

Functieomschrijving

De eerste stappen zijn gezet. Er is een recruitment procedure opgezet en een ATS geïmplementeerd. Ook wordt er hard gewerkt aan een nieuwe werken bij site. Maar om recruitment structureel invulling te geven zoeken wij een Corporate Recruitment (32 uur) topper.

Je bent verantwoordelijk voor alle vacatures, veelal technische rollen. Met jouw enthousiaste en slimme aanpak weet jij de juiste talenten te vinden en te overtuigen voor een baan bij één van de vestigingen in Huizen, Almere, Zwolle, Breda, Zeewolde en Eindhoven.

Als geen ander weet jij dat het realiseren van de juiste instroom van talenten om maatwerk, de nodige creativiteit en organiserend vermogen vraagt. Jij gaat niet alleen voor het realiseren van de juiste instroom van talenten, maar jij gaat ook voor quality of hire. Het spreekt voor zich dat jij ervoor zorgt dat het wervingsproces soepel en vlot verloopt en dat de kandidaten met jou en de directeuren om tafel gaan zitten. Zo ben je continue op zoek naar de meest effectieve en efficiënte manier van samenwerken met als doel samen de beste resultaten te behalen.

Naast het werven en selecteren ben je ook in staat om onze employer brand te versterken door social media, referral, campusrecruitment en onboarden in/op te zetten. Ook ligt een stukje van de HR taken bij jou. Je gaat je bezig houden met de ontwikkeling van de medewerkers en loopbaanbegeleiding. Kortom geen dag is hetzelfde!

Jouw team

Het betreft een nieuwe functie binnen het HR-team waarbij je wordt uitgenodigd om mee te denken en verbeteringen door te voeren. Samen met de HR manager, HR adviseur en salarisadministratie vorm je een team waarin goed werkgeverschap centraal staat. Een onwijs gave rol waarbij je echt kan bouwen!

Vereisten

Jij bent de enthousiasteling met hét talent om de juiste mensen aan ons te binden. Je gaat gedreven te werk en hebt een echte winnaarsmentaliteit. Daarnaast:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een HRM opleiding;
 • Enkele jaren ervaring als Recruiter, bij voorkeur zowel corporate als aan bureauzijde;
 • Jij beschikt over een rijbewijs B omdat je reist tussen de verschillende v
 • Je bent aantoonbaar succesvol geweest met Employer branding binnen detechnische doelgroep waarvan het uitdagend is deze te bereiken;
 • Daarnaast ben jij een professional en sparringspartner op alle niveaus. Je beschikt over een can-do mentaliteit, overtuigingskracht, communicatief vaardig, flexibel en je kan goed in spelen op de verschillende belangen.

Jij krijgt van ons

 • Een functie voor 32 uur per week met standplaats Huizen, Je reist elke week naar de andere vestigingen waar je ook onderdeel van het team bent. Je kunt eventueel op zeer korte termijn starten;
 • 160 wettelijke verlofuren op basis van een 40-urige werkweek en 80 roostervrije uren;
 • Een individueel budget voor je bovenwettelijke verlof (104 uur o.b.v. 40 uur per week), en uiteraard een vakantietoeslag (8 %);
 • Je krijgt korting op je ziektekostenverzekering bij Menzis;
 • Je krijgt korting op schadeverzekeringen die je afsluit bij Centraal Beheer;
 • Je neemt deel aan de APG pensioenregeling, tegen zeer gunstige premieafdracht;
 • Je krijgt een leaseauto om naar de verschillende locaties te reizen;
 • Je krijgt een laptop en mobiele telefoon;
 • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen die voor jou als specialist relevant zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.